The Next Level – Leiderschap van Binnenuit

Mental coaching: veerkrachtiger en authentieker leidinggeven

Om je persoonlijk leiderschap te versterken en ervoor te zorgen dat je krachtiger en authentieker leiding kan geven, heb je mentale veerkracht nodig. Zo haal je het beste uit jezelf én je team. Door middel van mental coaching kan je je mindset positief beïnvloeden en je persoonlijke doelstellingen bereiken.

The Next Level begeleidt familiebedrijven & bedrijfspartners

Wat is mental coaching?

Mental coaching is begeleiding op het mentale vlak: je manier van denken, je gedachten, je emoties en je gedrag. Kortom: jouw mindset wordt onder de loep genomen, gefinetuned en positief geboost zodat je meer grip krijgt op je leven en je persoonlijk leiderschap. Via mental coaching word je mentaal sterker en weerbaarder gemaakt.

Je goed voelen

Je goed voelen en lekker in je vel zitten draait niet enkel om het fysieke aspect. Je mentale conditie is minstens even belangrijk, mogelijk zelfs belangrijker. Het draait erom om zowel fysiek als geestelijk in balans te zijn. Stoorzenders zijn stress, emoties die de overhand nemen of negatieve gedachten.
Dit alles heeft een impact op jouw leiderschap.

Waar wringt het schoentje?

Bots jij als bedrijfsleider vaak op tegen bepaalde zaken? Een overvolle agenda? Niet weten wat te schrappen? Bezig zijn met dingen die niet je core business zijn of waaruit je geen energie put? Het beu zijn altijd de kar te moeten duwen of trekken? Kan de mentaliteit van je teamleden een duwtje gebruiken? Moet er iets veranderen aan je leiderschapsstijl?

Is mental coaching iets voor mij?

Indien je vaak worstelt met bovenstaande vragen, is een persoonlijke mental coaching zeker iets voor jou. Je hoeft in geen geval te twijfelen aan je basiskwaliteiten en capaciteiten als bedrijfsleider. De problemen waar je mee zit, hebben wellicht te maken met je drang naar ontwikkeling en het laten doorgroeien van je bedrijf.

Jouw toekomst

Jouw persoonlijke toekomst en die van je zaak valt of staat met jouw leiderschap. Is je plafond bereikt en wil je doorgroeien, als persoon of bedrijfsleider? Het allerbeste uit je medewerkers halen vanuit jouw skills? Laat je mentaal begeleiden zodat jij je onderneming kan leiden in absolute harmonie met jezelf en je omgeving.

Hoe gaat mental coaching in zijn werk?

Door middel van mental coaching wordt er getracht meer controle te krijgen over je mindset of mentaliteit. Stress wordt zo weggenomen en je negatieve gedachten worden getransformeerd naar positieve gedachten. Mental coaching is een persoonlijk coachingstraject op maat en op jouw tempo. Je zal als mens en leider gegarandeerd groeien.

Blijvende resultaten

Mental coaching is geen quick fix voor prangende problemen, alhoewel tijdens de gesprekken vaak puzzelstukjes in mekaar vallen en oplossingen duidelijk worden. Het doel van dit begeleidingstraject is jouw mindset voorgoed en blijvend te veranderen. Waardoor jij als bedrijfsleider ook blijvende resultaten kan boeken. Het wegnemen van jouw stress zal in de eerste plaats al resulteren in beter slapen en je fitter voelen.

Je persoonlijk leiderschap beter vormgeven

Vanuit die fitheid zal je jouw persoonlijk leiderschap beter vorm kunnen geven en je bedrijf vol vertrouwen makkelijker kunnen loslaten. Je teams autonoom en optimaal laten functioneren, je medewerkers waarderen en hen triggeren om het beste van henzelf te geven? Klinkt als muziek in de oren, niet?

Perspectief

In het leven draait alles rond perspectief. En perspectieven kan je veranderen. De truc is om negatieve gedachten te transformeren naar positieve gedachten. Daarnaast train je door middel van mental coaching je zintuigen met mindfulness, je gedachten met NLP (neurolinguïstisch programmeren) en je bewustzijn.

Mindset

Door jouw optimale mindset en stevige mentale veerkracht, zorg je ervoor dat iedereen rond jou productiever is, net zoals jij! Je versterkt bovendien je focus en je drive en vergroot het evenwicht tussen je werk en je privéleven. En zo ervaar je meer balans, rust en harmonie.

Waarom een persoonlijke, mental coaching bij The Next Level?

Boek je ons persoonlijk coachingstraject, dan kan je rekenen op een persoons- én resultaatgericht 1-op-1-traject, op maat. Géén standaardformule voor iedere bedrijfsleider dus. Je krijgt er de garantie bovenop dat je bewust zal groeien als mens én als leider. Zin in een ‘doorleefde’ transformatie, op jouw tempo, on- en offline? Lijkt onze persoonlijke coachingsaanpak iets voor jou? Boek dan nu je kennismakingsgesprek voor een mental coaching.