Over ons

The Next Level is een krachtige combinatie van 2 x 25 jaar levenservaring, ondernemersexpertise en intense verbondenheid. In één adem: Eric en Lieve. Wij zijn partners, goed gezien… 😉

Eric en Lieve

Wie is The Next Level?
Hey! Wij zijn Eric en Lieve

Zowel in het dagelijkse leven als professioneel vormen wij een complementair koppel. Samen laten wij ondernemers, familiebedrijven en hun teams groeien naar hún Next Level door ‘Leiderschap van Binnenuit’. Dat is onze kernmissie.

Wij komen allebei uit een warm nest van zelfstandigen en verdiepten ons elk apart in een ander belangrijk aspect van leiderschap. Eric heeft een rijke business- en managementervaring en Lieve bouwde expertise op in de menselijke psyche & relaties met diepgaande communicatie.

Sluit je aan bij ons authentiek leiderschap traject, dan begeleiden wij je sowieso samen. Heb je meer specifieke behoeften, dan bieden wij jou een individueel traject op maat, met één van ons of allebei. Wij komen ook je team(s) coachen, als je dat wenst.

Graag kennismaken?

Onze kernmissie
Door Leiderschap van Binnenuit laten wij ondernemers, familiebedrijven en hun teams groeien naar hun Next Level

Twee coaches, één uniek recept

Bij The Next Level trainen en coachen wij gedreven ondernemers en bedrijfspartners, zoals jij, vanuit jouw eigen fundamenten en waarden naar authentieker leiderschap. Zodat jij straks veel beter in je vel zit en in je bedrijf. Je zal gewoon op elk levensvlak perfect matchen met wie je diep vanbinnen bent. 


Onze kracht? Die zit in onze gedeelde expertise.
Wij zijn twee coaches (en evenzeer bedrijfspartners) die jou samen dit unieke recept aanbieden:

Eric Hermans is leiderschapscoach bij The Next Level

Eric Hermans
LEIDERSCHAPSCOACH

 • Opleiding aan de Vlerickschool
 • Gespecialiseerd in familiebedrijven
 • Bezit master in NLP
 • Gecertificeerd in de Kernkwadranten
 • Volgde businessgerelateerde opleidingen in binnen- en buitenland
 • Zetelt in verschillende adviesraden en Raden van Bestuur
 • Founding partner van het John Maxwell team

 

“Het besef dat ik meer op zoek was naar goedkeuring, dan naar voldoening van binnenuit, heeft me jaren geleden in beweging gezet.
Tijdens die zoektocht heb ik ervaren dat ik de ultieme levenskracht enkel in mezelf kon ontdekken.
Dit pad heeft me geleid naar de ontwikkeling van The Next Level, met als doel Leiderschap van Binnenuit naar buiten te brengen en gedreven leiders zoals jij te laten doorgroeien tot wie je werkelijk bent.” – Eric

 

Lieve Moens is relatie- en communicatiecoach bij The Next Level

Lieve Moens
COACH RELATIES & COMMUNICATIE

 • Erkend contextueel psychotherapeut
 • Gespecialiseerd relatietherapeut in de ruimste zin van het woord
 • Focust op relaties binnen het team en tussen bedrijfspartners
 • Opleiding familie- en bedrijfsopstellingen en tal van andere gerelateerde cursussen
 • Zetelt in verschillende intervisiegroepen
 • Laat zich inspireren door het werk van Esther Perel

 

“Ik ontdekte dat ik meer ‘mezelf’ wou zijn als persoon tegenover anderen, in verschillende situaties. En om zover te geraken, leerde ik allereerst mezelf en mijn échte kracht beter kennen.
Pas toen ik begreep hoe en vooral van waaruit ik handelde en reageerde, werd mijn leven zoveel eenvoudiger en rijker.
Vanuit mijn therapeutische achtergrond wil ik nu ook jou professioneel begeleiden naar vrijuit leven en leiden. Dat maakt jou en jouw leiderschap zoveel eenvoudiger en krachtiger. En dat geef je automatisch door aan je mensen.” – Lieve

onze waarden

Genieten van de KMO-portefeuille?

Dat kan! Want The Next Level is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid. Ons registratienummer is DV.O202302.
Dankzij deze subsidiemaatregel kunnen Vlaamse ondernemers tot 30% korting genieten bij elke opleiding die wij aanbieden. Zelfs onze individuele trajecten komen hiervoor deels in aanmerking.
Zo ligt jouw Next Level binnen handbereik!

The Next Level Coaches
Wie zijn wij?

Eric en Lieve vullen elkaar perfect aan, zowel in het dagelijkse leven als professioneel. Zij vormen een krachtige combinatie van 2 x 25 jaar levenservaring en ondernemersexpertise. Eric heeft een rijke business- en managementachtergrond en Lieve is onderlegd in de menselijke psyche & relaties met diepgaande communicatie. Die gedeelde expertise is hun kracht. Samen ontwikkelden zij een uniek en doeltreffend recept om gedreven bedrijfsleiders en bedrijfspartners naar hún Next Level te laten doorgroeien. Benieuwd?

Zo helpen wij jou naar The Next Level!