Lieve

relatie- en communicatiecoach

Lieve Moens - The Next Level coach

Eric

leiderschapscoach

Eric Hermans - The Next Level coach

gratis online training

Veerkrachtig persoonlijk leiderschap

Meer zelfzekerheid – Meer rust – Meer Energie in je leiderschap!

Hey, topondernemer! Hoe gaat het wérkelijk met jou?
“Eerlijk? Ik weet niet hoe lang ik dit nog volhou…”

Is dat het antwoord dat je nu het liefst zou willen geven? In tijden zoals deze is dat niet onlogisch. Vandaag staat iedereen onder druk, op alle domeinen en niveaus. Ook jij als leider hebt heel wat te (ver)dragen.

Enne… hoe deal je daarmee? Hoe zorg jij op dit moment voor jezelf en je team? Hoe geraak je opnieuw in balans? Jezelf en/of een ander oppeppen vraagt flexibiliteit, begrip, bewustzijn, recuperatievermogen en medeleven. Kortweg: veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

Veerkracht is het vermogen je aan te passen aan stress en tegenslag én daar zelfs sterker uit te komen. Daarbij gaat het niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook over doorgroeien, door jouw eigen blokkades heen.

Hoe doe je dat, jouw eigen mentale veerkracht als hefboom inzetten voor jezelf en je onderneming? Hoe bouw je aan een veerkrachtig persoonlijk leiderschap?

In deze gratis online training krijg je van The Next Level coaches Eric & Lieve waardevolle inzichten mee om die mentale veerkracht bij jezelf en jouw team weer op peil te krijgen.

Wil je deze gratis training in je mailbox ontvangen? Schrijf je gratis in hiernaast!

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en lieve

WAAROM DEZE TRAINING VOLGEN?

Jouw persoonlijk leiderschap heeft een sterke weerslag op jouw onderneming. Merk je dat de mentale veerkracht bij jezelf en/of je team(s) stilaan verdwijnt? Dan is het tijd voor actie!

Tegelijk is dit ook een aanwijzing dat je leiderschap klaar is voor het volgende niveau, jouw Next Level. Jouw organisatie kan pas doorbreken als ook jij doorgroeit in je leiderschap. En dat begint dus met een gezonde dosis veerkracht.

Wil jij actief bouwen aan die mentale veerkracht?
Wil jij groeien in persoonlijk leiderschap? In deze training:

  • leer je wat veerkracht is en wat ermee gebeurt in crisistijden.
  • krijg je concrete handvatten om je mentale veerkracht naar een hoger niveau te boosten.
  • begrijp je de impact van jezelf als leider op je bedrijf veel beter.
  • krijg je inzicht over hoe veerkracht jouw leiderschap verbetert vanuit je diepere kern.
  • ga je inzien wat SAMEN STERK(ER) betekent. Je doet het immers NOOIT alleen! 😉
  • krijg je een korte kijk op het groeitraject ‘Leiderschap van Binnenuit’ en wat authentiek leiderschap precies betekent.

De training “Veerkrachtig persoonlijk leiderschap” is een opgenomen module die jij gratis kan aanvragen en bekijken wanneer het jou past.

Wil jij deze training gratis in je mailbox ontvangen?
Schrijf je dan vlug in via het formulier hierboven!
De mail met bijhorende link komt vandaag nog jouw kant uit.

Veel kijkplezier en inzichten gewenst!

ERIC HERMANS – LEIDERSCHAPSCOACH

Vanuit mijn managementervaring coach en train ik ondernemers, bedrijfsleiders, bedrijfspartners en managers die vooruit willen met hun bedrijf en hun leven. Hen leer ik authentieker te leiden, maar ook bewuster en vrijer te leven. Gedreven enthousiastelingen, dus. Zoals jij?

LIEVE MOENS – COACH RELATIES & COMMUNICATIE

Mijn expertise spitst zich toe op relaties & communicatie, zowel professioneel als privé. Eerst achterhalen we: hoe kijk jij naar jezelf? Want dat bepaalt hoe je communiceert en connecteert met anderen. Ten tweede: welke impact heb jij op jouw omgeving? En waar ligt hier jouw kracht?

Binnen The Next Level organiseren wij het intensieve groeitraject “Leiderschap van Binnenuit”, waar we ons specifiek richten op het ontwikkelen van een leiderschapsstijl en levenshouding die altijd voelbaar is in je bedrijf en ver daarbuiten.

Is deze training iets voor jou?
Deze training is bedoeld voor álle bedrijfsleiders en bedrijfspartners, bestuurders van ondernemingen en familiebedrijven die hun leiderschapskwaliteiten en vaardigheden willen ontwikkelen, ongeacht de grootte van hun onderneming.

Elk bedrijf maakt continu evoluties door. En in de huidige VUCA wereld, waar de spelregels steeds sneller en ingrijpender veranderen, is het voor niemand nog evident om zich staande te houden.

Gratis webinar ‘Herken je leiderschapsstijl’
Maak kennis met onze unieke aanpak!

Naast de verhelderende inzichten om jouw leiderschapsstijl optimaal in te zetten voor je bedrijf, is dit gratis webinar ook ideaal om kennis te maken met The Next Level.

En wie is beter geplaatst dan onze klanten om de meerwaarde van onze unieke aanpak toe te lichten?

Bedankt Eric, Ik besef telkens opnieuw dat jij de type ‘coach’ bent die ik nodig heb om mij in gang te steken 😉 en die er steeds in slaagt verrassend uit de hoek te komen. Nooit het gevoel dat je in herhaling valt. Je benadert de materie steeds vanuit een ander standpunt, en dat is verrijkend. …

A.R.

Dimitri Robbins

Ik weet niet hoe Eric het doet, maar hij slaagt er ongelooflijk snel in om de ballast rond het thema leiderschap overboord te gooien en tot de essentie te komen. Ik heb in korte tijd heel veel inzichten gekregen. Dankbaar voor deze lessen. …

Régine De Brabander – Plan België

Philipe Segers

De leiderschapstraining van Eric geeft je handvatten om goed samen te werken met andere collega’s. Daarnaast leer je ook jezelf beter kennen. Voor mij heeft het gebracht dat ik veel meer geduld heb en veel opener en beter kan communiceren. Ik weet nu ook veel beter waar mijn kracht ligt en waar mijn eventuele verbeterpunten liggen. …

Lander

De training heeft mij meer “tools” gegeven om mijn eigen manier van leiderschap te laten groeien en met meer zelfreflectie. Mijn belangrijkste leerpunt is dat ik nu besef dat er veel manieren zijn om een betere leider te zijn en dat de weg om er te komen veel aandacht en reflectie vraagt.” “Ik heb door de training meer inzicht gekregen in mijn eigen leiderschaps-skills waardoor ik beter mijn team …

Gert Jan

Zo helpen wij jou naar The Next Level!