Lieve

relatie- en communicatiecoach

Lieve Moens - The Next Level coach

Eric

leiderschapscoach

Eric Hermans - The Next Level coach

gratis online training

Veerkrachtig persoonlijk leiderschap

Meer zelfzekerheid – Meer rust – Meer Energie in je leiderschap!

Hey, topondernemer! Hoe gaat het wérkelijk met jou?
“Eerlijk? Ik weet niet hoe lang ik dit nog volhou…”

Is dat het antwoord dat je nu het liefst zou willen geven? In tijden zoals deze is dat niet onlogisch. Vandaag staat iedereen onder druk, op alle domeinen en niveaus. Ook jij als leider hebt heel wat te (ver)dragen.

Enne… hoe deal je daarmee? Hoe zorg jij op dit moment voor jezelf en je team? Hoe geraak je opnieuw in balans? Jezelf en/of een ander oppeppen vraagt flexibiliteit, begrip, bewustzijn, recuperatievermogen en medeleven. Kortweg: veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

Veerkracht is het vermogen je aan te passen aan stress en tegenslag én daar zelfs sterker uit te komen. Daarbij gaat het niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook over doorgroeien, door jouw eigen blokkades heen.

Hoe doe je dat, jouw eigen mentale veerkracht als hefboom inzetten voor jezelf en je onderneming? Hoe bouw je aan een veerkrachtig persoonlijk leiderschap?

In deze gratis online training krijg je van The Next Level coaches Eric & Lieve waardevolle inzichten mee om die mentale veerkracht bij jezelf en jouw team weer op peil te krijgen.

Wil je deze gratis training in je mailbox ontvangen? Schrijf je gratis in hiernaast!

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en lieve

WAAROM DEZE TRAINING VOLGEN?

Jouw persoonlijk leiderschap heeft een sterke weerslag op jouw onderneming. Merk je dat de mentale veerkracht bij jezelf en/of je team(s) stilaan verdwijnt? Dan is het tijd voor actie!

Tegelijk is dit ook een aanwijzing dat je leiderschap klaar is voor het volgende niveau, jouw Next Level. Jouw organisatie kan pas doorbreken als ook jij doorgroeit in je leiderschap. En dat begint dus met een gezonde dosis veerkracht.

Wil jij actief bouwen aan die mentale veerkracht?
Wil jij groeien in persoonlijk leiderschap? In deze training:

  • leer je wat veerkracht is en wat ermee gebeurt in crisistijden.
  • krijg je concrete handvatten om je mentale veerkracht naar een hoger niveau te boosten.
  • begrijp je de impact van jezelf als leider op je bedrijf veel beter.
  • krijg je inzicht over hoe veerkracht jouw leiderschap verbetert vanuit je diepere kern.
  • ga je inzien wat SAMEN STERK(ER) betekent. Je doet het immers NOOIT alleen! 😉
  • krijg je een korte kijk op het groeitraject ‘Leiderschap van Binnenuit’ en wat authentiek leiderschap precies betekent.

De training “Veerkrachtig persoonlijk leiderschap” is een opgenomen module die jij gratis kan aanvragen en bekijken wanneer het jou past.

Wil jij deze training gratis in je mailbox ontvangen?
Schrijf je dan vlug in via het formulier hierboven!
De mail met bijhorende link komt vandaag nog jouw kant uit.

Veel kijkplezier en inzichten gewenst!

ERIC HERMANS - LEIDERSCHAPSCOACH

Vanuit mijn managementervaring coach en train ik ondernemers, bedrijfsleiders, bedrijfspartners en managers die vooruit willen met hun bedrijf en hun leven. Hen leer ik authentieker te leiden, maar ook bewuster en vrijer te leven. Gedreven enthousiastelingen, dus. Zoals jij?

LIEVE MOENS - COACH RELATIES & COMMUNICATIE

Mijn expertise spitst zich toe op relaties & communicatie, zowel professioneel als privé. Eerst achterhalen we: hoe kijk jij naar jezelf? Want dat bepaalt hoe je communiceert en connecteert met anderen. Ten tweede: welke impact heb jij op jouw omgeving? En waar ligt hier jouw kracht?

Binnen The Next Level organiseren wij het intensieve groeitraject “Leiderschap van Binnenuit”, waar we ons specifiek richten op het ontwikkelen van een leiderschapsstijl en levenshouding die altijd voelbaar is in je bedrijf en ver daarbuiten.

Is deze training iets voor jou?
Deze training is bedoeld voor álle bedrijfsleiders en bedrijfspartners, bestuurders van ondernemingen en familiebedrijven die hun leiderschapskwaliteiten en vaardigheden willen ontwikkelen, ongeacht de grootte van hun onderneming.

Elk bedrijf maakt continu evoluties door. En in de huidige VUCA wereld, waar de spelregels steeds sneller en ingrijpender veranderen, is het voor niemand nog evident om zich staande te houden.

Gratis webinar ‘Herken je leiderschapsstijl’
Maak kennis met onze unieke aanpak!

Naast de verhelderende inzichten om jouw leiderschapsstijl optimaal in te zetten voor je bedrijf, is dit gratis webinar ook ideaal om kennis te maken met The Next Level.

En wie is beter geplaatst dan onze klanten om de meerwaarde van onze unieke aanpak toe te lichten?

Philipe Segers

Het traject Leiderschap van Binnenuit is een must voor iedereen die als leider iets wil betekenen voor anderen. Hier heb ik geleerd om er echt te staan als leider. De opleiding heeft mij de moed en het vermogen gegeven om door te gaan als bedrijfsleider en ondernemer om mijn droom waar te maken en mijn bedrijf te laten groeien in een sfeer van samenwerking en vertrouwen. Ik geef de opleiding een 9 …

Erik Vermeerbergen – RAJO NV

De opleiding brengt je in contact met je kern en je gaat echt aan de slag met jezelf als leider. Je komt dieper en verder dan in andere opleidingen. Het heeft mij geleerd dat ik nu plaats kan maken voor emoties om vervolgens rust te kunnen vinden. Ik heb geleerd om los te laten. Dat heeft van mij een meer authentieke en krachtige leider gemaakt. …

Katrien Aerts – Secretaris OCMW Dendermonde

Bjoke De Vos

Ik heb de workshop ervaren als zeer positief, zeer leerrijk en als ENORME boost om mijn denken te KUNNEN omzetten in doen !! …

C.D.

Ik zou de topopleiding Leiderschap van Binnenuit aan anderen aanraden om verder architect te worden van je eigen leven. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn kernkwadrant. Ik weet nu waar ik sterk in ben en waarom ik steeds viel over dezelfde struikelstenen. Ik heb geleerd om écht te luisteren: wat leer je uit iemands verhaal, wat bezielt deze persoon, wat heeft iemand nodig, … Daarnaast heb ik mi …

Dimitri Barbe – Brand Senses

Zo helpen wij jou naar The Next Level!