Persoonlijke coaching

Als topondernemer heb jij je sporen al verdiend.
Jouw (familie)bedrijf draait prima, daar wringt het niet. Maar het draait niet zoals jij wil.
Je hebt het gevoel dat er nog meer te halen valt uit je bedrijf, je team en jezelf…
Je wil doorgroeien, dat is het!

Schuur jij als bedrijfsleider aan tegen deze zaken?

Dit soort zorgen gaat niet over jouw basiscapaciteiten als bedrijfsleider, want die staan buiten kijf. Jij bent een ambitieuze, succesvolle leider die altijd bereid is om bij te leren en zich te blijven ontwikkelen.

Deze vragen nodigen eerder uit om je leiderschapskwaliteiten te finetunen en te verrijken. Om die scherpe randjes weg te schuren en meer balans te creëren. Om vanuit jouw eigen fundamenten en waarden door te groeien, als individu, leider, bedrijfspartner en/of familie.

En dat is exact waar ons individuele traject van persoonlijke coaching jou bij helpt. Zodat jij opnieuw met alle plezier en een natuurlijke flow je bedrijf runt en laat groeien. Wens je die groei nog te versnellen? Dan gaan wij ook in je bedrijf met je team(s) aan de slag!

Jouw leiderschap weer eenvoudig maken?

Als topondernemer mag je ook dit beseffen: Zelfs de beste coureurs rijden nooit de hele koers op kop. Het is oké om ook eens in die slipstream te zitten.

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Persoonlijke coaching | The Next Level
Een persoons- én resultaatgericht 1-op-1 traject

Onze persoonlijke coaching is geen standaardformule die voor iedere bedrijfsleider werkt. Wij hebben geen glazen bol (helaas!) die voorspelt waarheen dit 1-op-1 traject jou en/of jouw team precies brengt.

Maar jij krijgt wél de garantie dat je bewust zal groeien als leider en als mens. Onze klanten geven telkens weer aan dat ze daarin veel verder zijn gegaan dan verwacht. Zij spreken van een ‘doorleefde’ transformatie, een nieuwe manier van ‘zijn’ die ze zich hebben eigen gemaakt.

Hoe dat komt? Omdat wij een persoons- én resultaatgericht recept bereiden op maat, dat 100% werkt voor JOU. Omdat we de wortels van het probleem sowieso vinden en aanpakken, zodat jij vooruitgang boekt. Nu eens in kleine stapjes, dan weer met grote sprongen.

Bovenal werken we op jouw tempo, met een flexibele mix van online en offline persoonlijke coaching. We vragen maar één ding: dat je er helemaal voor durft te gaan. Dat je jezelf openstelt en eerlijk bent naar jezelf toe. Wees gerust, we laten je niet over je grenzen gaan. Jou veilig laten doorgroeien naar je Next Level is nu eenmaal onze expertise.

Lijkt onze persoonlijke coaching aanpak iets voor jou?

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Wij luisteren naar jouw verhaal, koppelen daar onze expertise aan en tekenen jouw unieke 1-op-1 traject uit. Daarna stappen we mee met jou, schouder aan schouder.

Wat levert dit authentiek leiderschap traject jou op?

Jij wil concrete resultaten? Die krijg je absoluut zeker. Want na verloop van tijd…

Kortom, je bedrijf runnen gaat nu zoveel makkelijker en zal dat ook blijven! Want je hebt een krachtige bewustzijnsgroei doorgemaakt en die transformatie trek je door naar je hele bedrijf.

En dan is er nog die opluchting, want eindelijk kan je met je verhaal ergens terecht. Wij zijn graag die vertrouwenspersonen bij wie je volledig jezelf kan en mag zijn. Pas als het vertrouwen wederzijds aanwezig is, gaat dit persoonlijke coaching traject van start.

Jouw individuele 1-op-1 traject: concreet?

Deze persoonlijke coaching bestaat uit 12 sessies van 1,5 uur (ook te verspreiden over kortere blokken). Dit individuele traject staat los van onze groepstrajecten, maar kan er ook perfect naast lopen.

En blijkt het nodig om samen met je team aan de slag te gaan? Dan doen we dat ook. Een externe, objectieve benadering zorgt vaak zelfs voor een nóg snellere doorbraak naar jullie gezamenlijke Next Level!

Nood aan een professionele (vrijblijvende) babbel?

Wanneer?

Wij voorzien verschillende startdata per kalenderjaar waarop jij kan aansluiten. Eens de groep is samengesteld, leggen we in nauw overleg met jullie alle volgende data vast. Ook hier zijn we flexibel en luisteren we naar ieders wensen. Dit authentiek leiderschap traject is een waardevolle investering in jezelf. Je gunt jezelf eindelijk die me-time, die noodzakelijke groeitijd, om straks een nóg betere leider te worden voor jezelf en je team. Klaar om te groeien naar jouw Next Level?

The Next Level Coaches
Wie zijn wij?

Eric en Lieve vullen elkaar perfect aan, zowel in het dagelijkse leven als professioneel. Zij vormen een krachtige combinatie van 2 x 25 jaar levenservaring en ondernemersexpertise. Eric heeft een rijke business- en managementachtergrond en Lieve is onderlegd in de menselijke psyche & relaties met diepgaande communicatie. Die gedeelde expertise is hun kracht. Samen ontwikkelden zij een uniek en doeltreffend recept om gedreven bedrijfsleiders en bedrijfspartners naar hún Next Level te laten doorgroeien. Benieuwd?

Voel je meer iets voor een groepstraject?

Liever afzonderlijk aan de slag met ons, tijdens een individueel 1-op-1 traject? Dat kan ook! Dan focussen we even intensief op jouw leiderschapsgroei, terwijl alle aandacht naar jou gaat. Dit individuele traject staat los van het groepstraject, maar je kan beide ook perfect gelijktijdig volgen. Net wat je nodig hebt?