Lieve

relatie- en communicatiecoach

Lieve Moens - The Next Level coach

Eric

leiderschapscoach

Eric Hermans - The Next Level coach

The Next Level – Leiderschap van Binnenuit

Authentiek Leiderschap & Strategie traject

Ambitieuze ondernemers en bedrijfspartners zoals jij werken vanuit een droom, een missie.
Die ben je ook volop aan het verwezenlijken, samen met de mensen in je bedrijf.

Je toont enorm veel doorzetting, maar soms voelt het net wat minder… of ben je het gewoon beu.

Twijfel je of jij wel een authentiek leider bent?

Je vraagt je af: wie ben ik eigenlijk als leider? Doe ik wel aan authentiek leiderschap? Wat betekent dat voor mij? Hoe stuur ik nu het best mijn team(s) aan? Je bent in ieder geval niet te beroerd om jezelf in vraag te stellen. Dát is de spirit (en de absolute hoofdvoorwaarde) die leidt tot groei.

Tijdens het authentiek leiderschap & strategie traject “Leiderschap van Binnenuit” gaan we een jaar lang dieper in op wie je bent, als mens én als leider. Want wie jij vanbinnen bent, hoe je relaties aangaat en onderhoudt en hoe jij in contact staat met je team, heeft invloed op het hele bedrijf.

Dit groepstraject brengt telkens weer transformaties teweeg van ongeziene orde. En elke stap in dat proces zet je vol vertrouwen onder de professionele begeleiding van jouw The Next Level coaches. Als jij dat wil, kunnen we ook jouw team(s) coachen binnen jouw bedrijf.

Klaar voor jouw transformatie?

Authentiek leiderschap is de drang naar perfectie durven loslaten. En tegelijk je kwaliteiten zó benutten dat je volop in je leiderskracht komt te staan. Want als persoon ‘ben’ je al perfect!

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Authentiek leiderschap & STRATEGIE traject | The Next Level
Een intensief groepstraject met extra persoonlijke begeleiding

“Leiderschap van Binnenuit” is een intensief groepstraject, ja… met extra persoonlijke begeleiding. Want tussen de groepsdagen door krijg je ook individuele 1-op-1 coaching. Zo kunnen wij gericht inspelen op jouw behoeften en jou écht geven wat je nodig hebt om te groeien vanuit jouw fundamentele waarden.

Elke groep houden we bewust beperkt tot max. 8 personen. Dat zijn gelijkgestemde ondernemers die samen een wonderbaarlijk groeitraject afleggen. Die synergie tussen de deelnemers vormt al een eerste grote meerwaarde. Jullie leren van elkaar en helpen elkaar doorgroeien, richting die Next Level.

En onze kracht? Wij begeleiden jou vanuit verschillende expertisevelden, zijn erop getraind om de fijnste nuances op te merken en erop in te spelen. Wij putten elk uit 25 jaar ervaring om jou in actiemodus te zetten en coachen jou in jouw transformatie van binnenuit.

Onze aanpak gaat heel breed. Daarbij volgen we de noden van iedere deelnemer en het tempo van elke persoon in de groep. De sessies bestaan uit een mix van basic management lessen en een intensieve, coachende leiderschapsopleiding. Niets moet, alles kan! Maar wel steeds in een veilige omgeving. Alle oefeningen worden teruggekoppeld en opgevolgd, met onze gezamenlijke expertise als grootste troef.

Toch wel benieuwd geworden nu?

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Ervaring is de beste leerschool? Wij vinden van niet. Enkel de ervaring die jij dúrft vast te pakken… die helpt jou naar je Next Level!

Wat levert dit authentiek leiderschap & STRATEGIE traject jou op?

Jij wil concrete resultaten? Die krijg je gegarandeerd! Mensen die dit groepstraject al hebben gevolgd, verwoorden het zo:

Onthoud: de belangrijkste persoon ben jijzelf. Van zodra je dat aanvaardt, kan je alle bullshit opzij schuiven en hoef je niet meer te vissen naar complimenten. Je leeft en leidt in alle vrijheid van binnenuit én in harmonie met je omgeving.

Na dit authentiek leiderschap traject ben jij de best mogelijke versie van jezelf. En dat straal je af op alle mensen rondom jou, zowel privé als in je onderneming. Dat is kortweg jouw Next Level!

Durf jij die transformatie vandaag nog inzetten?

Groepstraject “Leiderschap van Binnenuit”
Concreet?

Wanneer?

Wij voorzien verschillende startdata per kalenderjaar waarop jij kan aansluiten. Eens de groep is samengesteld, leggen we in nauw overleg met jullie alle volgende data vast. Ook hier zijn we flexibel en luisteren we naar ieders wensen.

Dit authentiek leiderschap & strategie traject is een waardevolle investering in jezelf. Je gunt jezelf eindelijk die me-time, die noodzakelijke groeitijd, om straks een nóg betere leider te worden voor jezelf en je team.

Klaar om te groeien naar jouw Next Level?

Waar?

We komen samen op verschillende prachtige locaties in België. Op deze verborgen plekjes midden in het groen komt je lichaam tot rust en stelt je mind zich helemaal open, voor jezelf én voor de groep.

Uiteraard ontbreekt het hier niet aan een professionele omkadering en een uitmuntende catering. Belangrijk om er helemaal voor te kunnen gaan! 😉

Sfeerbeelden van onze locaties

En wat na dit groepstraject? Dan groei je gewoon verder!

Na het groepstraject “Leiderschap van Binnenuit” voorzien wij nog een vrijblijvend vervolgtraject. Speciaal voor zij die willen blijven groeien. Die blijven(d) willen getriggerd worden, gestimuleerd en gemotiveerd. Zo blijf je ook verbonden met de groep van inspirerende ondernemers die ondertussen echte vrienden zijn geworden. Meer daarover hoor je tijdens het traject…

Genieten van de KMO-portefeuille?

Dat kan! Want The Next Level is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid. Ons registratienummer is DV.O202302.
Dankzij deze subsidiemaatregel kunnen Vlaamse ondernemers tot 30% korting genieten bij elke opleiding die wij aanbieden. Zelfs onze individuele trajecten komen hiervoor deels in aanmerking.
Zo ligt jouw Next Level binnen handbereik!

The Next Level Coaches
Wie zijn wij?

Eric en Lieve vullen elkaar perfect aan, zowel in het dagelijkse leven als professioneel. Zij vormen een krachtige combinatie van 2 x 25 jaar levenservaring en ondernemersexpertise. Eric heeft een rijke business- en managementachtergrond en Lieve is onderlegd in de menselijke psyche & relaties met diepgaande communicatie. Die gedeelde expertise is hun kracht. Samen ontwikkelden zij een uniek en doeltreffend recept om gedreven bedrijfsleiders en bedrijfspartners naar hún Next Level te laten doorgroeien. Benieuwd?

Voel je meer iets voor een individueel traject?

Liever afzonderlijk aan de slag met ons, tijdens een individueel 1-op-1 traject? Dat kan ook! Dan focussen we even intensief op jouw leiderschapsgroei, terwijl alle aandacht naar jou gaat. Dit individuele traject staat los van het groepstraject, maar je kan beide ook perfect gelijktijdig volgen. Net wat je nodig hebt?