Lieve

relatie- en communicatiecoach

Lieve Moens - The Next Level coach

Eric

leiderschapscoach

Eric Hermans - The Next Level coach

gratis webinar

Leiderschapsstijlen

Meer zelfzekerheid – Meer impact – Meer fun als leider

Na dit webinar:

 • Ken jij jouw leiderschapsstijl
 • Ken je de schaduwkant (het nadeel) van je eigen stijl
 • Zie je de impact van jouw stijl op je team en je omgeving
 • Trap je niet meer in dezelfde valkuil
 • Kan je beter delegeren
 • Ga je gerichter werken
 • Kan je meer loslaten
 • Haal je het beste in jouw mensen naar boven
 • Kan je effectiever gaan communiceren

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en lieve

Schrijf je nu in voor een gratis webinar

WAAROM DIT WEBINAR VOLGEN?

Jouw leiderschapsstijl laat dag na dag een wezenlijke impact na op jouw mensen. Zowel in positieve als negatieve zin…

Door je inzicht te geven in jouw eigen leiderschapsstijl, willen we jou bewust maken van jouw specifieke valstrikken. Eens je die (h)erkent, ga je makkelijker, effectiever en vrijer communiceren als leider.

Wat wij uiteindelijk willen? Jou laten groeien als mens én als leider van je onderneming. De inzichten in dit webinar zijn praktisch en helder. Daarna kan je er onmiddellijk mee aan de slag.

Wil jij weten welk type leider jij bent?
Wil jij groeien in je leiderschap?

In dit webinar…

 • krijg je een overzicht van de verschillende leiderschapsstijlen.
 • leer je wat elke leiderschapsstijl precies inhoudt.
 • ontdek je ook de valkuilen van elk type leider.
 • achterhaal je welke leiderschapsstijl jij voornamelijk hanteert.
 • leer je welke impact jouw leiderschap heeft op jouw team.
 • krijg je een korte kijk op het groeitraject ‘Leiderschap van Binnenuit’ en wat authentiek leiderschap precies betekent.

HET WEBINAR “LEIDERSCHAPSSTIJLEN” IS ONLINE. ERIC REAGEERT OVER HET ‘HOE’.

 • Volg mee elke 1ste zaterdag van de maand om 10 u.
 • Inschrijvingen zijn beperkt tot max. 20 deelnemers per webinar.

 

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Schrijf je dan vlug in en leg je moment vast! Je krijgt van ons een mail ter bevestiging met daarin de link naar het gratis webinar. Heel graag tot dan!

ERIC HERMANS – LEIDERSCHAPSCOACH

Vanuit mijn managementervaring coach en train ik ondernemers, bedrijfsleiders, bedrijfspartners en managers die vooruit willen met hun bedrijf en hun leven. Hen leer ik authentieker te leiden, maar ook bewuster en vrijer te leven. Gedreven enthousiastelingen, dus. Zoals jij?

LIEVE MOENS – COACH RELATIES & COMMUNICATIE

Mijn expertise spitst zich toe op relaties & communicatie, zowel professioneel als privé. Eerst achterhalen we: hoe kijk jij naar jezelf? Want dat bepaalt hoe je connecteert met en reageert op anderen. Ten tweede: welke impact heb jij op jouw omgeving? En waar ligt hier jouw kracht?

Binnen The Next Level organiseren wij het intensieve groeitraject “Leiderschap van Binnenuit”, waar we ons specifiek richten op het ontwikkelen van een leiderschapsstijl en levenshouding die altijd voelbaar is in je bedrijf en ver daarbuiten.

Is dit webinar iets voor jou?
Wij richten ons tot álle bedrijfsleiders en bedrijfspartners, bestuurders van ondernemingen en familiebedrijven die hun leiderschapskwaliteiten en vaardigheden willen ontwikkelen, ongeacht de grootte van hun onderneming.

Elk bedrijf maakt continu evoluties door. En in de huidige VUCA wereld, waar de spelregels steeds sneller en ingrijpender veranderen, is het voor niemand nog evident om zich staande te houden.

Gratis training ‘Veerkrachtig persoonlijk leiderschap’
Maak kennis met onze unieke aanpak!

Naast de vele inzichten om je mentale veerkracht te boosten, is deze gratis training ook ideaal om kennis te maken met The Next Level.

En wie is beter geplaatst dan onze klanten om de meerwaarde van onze unieke aanpak toe te lichten?

Wat ik goed vond aan de opleiding Leiderschap was de manier hoe je je mensen moet benaderen. Niet iedereen is gelijk. Elke medewerker heeft een unieke handleiding en als je dit als leider begrijpt en hiernaar handelt, stijgt de effectiviteit van het team en van jezelf als leider enorm. Eric heeft me geleerd om mensen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen en zich daarvoor ten volle inzetten …

Rob de Pelecyn – DARK

Wim Ivens

Dimitri Gaune

De leiderschapstraining van Eric geeft je handvatten om goed samen te werken met andere collega’s. Daarnaast leer je ook jezelf beter kennen. Voor mij heeft het gebracht dat ik veel meer geduld heb en veel opener en beter kan communiceren. Ik weet nu ook veel beter waar mijn kracht ligt en waar mijn eventuele verbeterpunten liggen. …

Lander

Het coaching traject door Eric startte aanvankelijk met uitdagingen over onze bedrijfsvoering, leidinggeven aan medewerkers, maar evolueerde uiteindelijk naar een zeer persoonlijke, interne oefening. Ik werd gemotiveerd en uitgedaagd om naar mezelf te kijken, vragen te stellen, en met mezelf te communiceren. Aanvankelijk denk je misschien dat je van jezelf niet meer zoveel kunt leren …

Dimitri Barbe – BRAND SENSES

De training heeft me meer zelfvertrouwen gegeven in mijzelf als manager. Door zelfreflectie ben ik me meer bewust van waar mijn verbeterpunten liggen en waar mijn kracht ligt om een nog betere manager te worden. …

Deborah