Wat zeggen onze klanten

Niemand is beter geplaatst dan onze klanten om duidelijk te maken dat we onze beloftes waarmaken. Een persoonlijke aanpak voor een blijvend resultaat.

Wim Ivens

Wat ik goed vond aan de opleiding Leiderschap was de manier hoe je je mensen moet benaderen. Niet iedereen is gelijk. Elke medewerker heeft een unieke handleiding en als je dit als leider begrijpt en hiernaar handelt, stijgt de effectiviteit van het team en van jezelf als leider enorm. Eric heeft me geleerd om mensen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen en zich daarvoor ten volle inzetten …

Rob de Pelecyn – DARK

Philipe Segers

De opleiding brengt je in contact met je kern en je gaat echt aan de slag met jezelf als leider. Je komt dieper en verder dan in andere opleidingen. Het heeft mij geleerd dat ik nu plaats kan maken voor emoties om vervolgens rust te kunnen vinden. Ik heb geleerd om los te laten. Dat heeft van mij een meer authentieke en krachtige leider gemaakt. …

Katrien Aerts – Secretaris OCMW Dendermonde

De training heeft me meer zelfvertrouwen gegeven in mijzelf als manager. Door zelfreflectie ben ik me meer bewust van waar mijn verbeterpunten liggen en waar mijn kracht ligt om een nog betere manager te worden. …

Deborah

De training heeft mij meer “tools” gegeven om mijn eigen manier van leiderschap te laten groeien en met meer zelfreflectie. Mijn belangrijkste leerpunt is dat ik nu besef dat er veel manieren zijn om een betere leider te zijn en dat de weg om er te komen veel aandacht en reflectie vraagt.” “Ik heb door de training meer inzicht gekregen in mijn eigen leiderschaps-skills waardoor ik beter mijn team …

Gert Jan

Dimitri Barbe

Bjoke De Vos

Het coaching traject door Eric startte aanvankelijk met uitdagingen over onze bedrijfsvoering, leidinggeven aan medewerkers, maar evolueerde uiteindelijk naar een zeer persoonlijke, interne oefening. Ik werd gemotiveerd en uitgedaagd om naar mezelf te kijken, vragen te stellen, en met mezelf te communiceren. Aanvankelijk denk je misschien dat je van jezelf niet meer zoveel kunt leren …

Dimitri Barbe – BRAND SENSES

Ik zou de topopleiding Leiderschap van Binnenuit aan anderen aanraden om verder architect te worden van je eigen leven. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn kernkwadrant. Ik weet nu waar ik sterk in ben en waarom ik steeds viel over dezelfde struikelstenen. Ik heb geleerd om écht te luisteren: wat leer je uit iemands verhaal, wat bezielt deze persoon, wat heeft iemand nodig, … Daarnaast heb ik mi …

Dimitri Barbe – Brand Senses

Het traject Leiderschap van Binnenuit is een must voor iedereen die als leider iets wil betekenen voor anderen. Hier heb ik geleerd om er echt te staan als leider. De opleiding heeft mij de moed en het vermogen gegeven om door te gaan als bedrijfsleider en ondernemer om mijn droom waar te maken en mijn bedrijf te laten groeien in een sfeer van samenwerking en vertrouwen. Ik geef de opleiding een 9 …

Erik Vermeerbergen – RAJO NV

Ik heb mijn indeling van de dag volledig aangepast. Vaste blokken om te werken’ niet gestoord’ -tijdstippen van reflectie, emailblokken. Heb nu meer tijd, maar alles is nog steeds volboekt. mijn losse eindjes ( overal to do-tjes ) worden nu systematischer verwerkt. Ik heb niet meer het gevoel van een ganse dag keidruk en niet weten wat gedaan is, omdat ik dit in mijn agenda heb genoteerd …

Kris Meskens

Dimitri Gaune

De leiderschapstraining van Eric geeft je handvatten om goed samen te werken met andere collega’s. Daarnaast leer je ook jezelf beter kennen. Voor mij heeft het gebracht dat ik veel meer geduld heb en veel opener en beter kan communiceren. Ik weet nu ook veel beter waar mijn kracht ligt en waar mijn eventuele verbeterpunten liggen. …

Lander

Dimitri Robbins

Bedankt Eric, Ik besef telkens opnieuw dat jij de type ‘coach’ bent die ik nodig heb om mij in gang te steken 😉 en die er steeds in slaagt verrassend uit de hoek te komen. Nooit het gevoel dat je in herhaling valt. Je benadert de materie steeds vanuit een ander standpunt, en dat is verrijkend. …

A.R.

Ik weet niet hoe Eric het doet, maar hij slaagt er ongelooflijk snel in om de ballast rond het thema leiderschap overboord te gooien en tot de essentie te komen. Ik heb in korte tijd heel veel inzichten gekregen. Dankbaar voor deze lessen. …

Régine De Brabander – Plan België

Ik heb de workshop ervaren als zeer positief, zeer leerrijk en als ENORME boost om mijn denken te KUNNEN omzetten in doen !! …

C.D.