Begeleiding familiebedrijven & bedrijfspartners

Binnen familiebedrijven en bij bedrijfspartners ontstaat er soms verwarring. Wie doet wat (niet) en tot waar mag dat gaan? Herken je jezelf nog in je rol? Zulke spanningen blijven vaak onuitgesproken.
En dat is nefast, zowel voor je relaties, als voor je bedrijf…

Wat als je familiebedrijf meer lijkt op een kluwen?

Maar… wat als lastige situaties je net uitdagen om oplossingen en antwoorden te vinden? Zij bieden waardevolle groeikansen in je familiebedrijf en je relaties. Zo zien wij dat bij The Next Level.

Ons doel? Jou die goesting en liefde teruggeven waarmee je ooit in je familiebedrijf bent begonnen. Liefde voor je zaak, je bedrijfspartners, je familie én jezelf. Uiteindelijk draait alles rond authentieke verbinding zoeken, open communiceren en elkaar au fond verstaan.

Eric, als leiderschapscoach met een pak aan managementervaring, en Lieve als erkend gezins- en relatietherapeut, begeleiden al jaren bedrijfsfamilies, bedrijfskoppels en andere bedrijfspartners.

Wij bundelen onze professionaliteit en werken vanuit een meervoudige partijdigheid samen met jou aan een voor iedereen unaniem positief (groei)resultaat. Laat ons samen dat kluwen ontwarren.

Benieuwd wat wij voor jou als familiebedrijf kunnen betekenen?

De meest succesvolle familiebedrijven hebben geen schrik van ‘relaties’. Ze durven ze aangaan en meer nog, ze durven ernaar kijken. Vanuit een meervoudige partijdigheid kijken wij professioneel mee met jou.

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Begeleiding familiebedrijven & bedrijfspartners | The Next Level
Persoonlijke trajecten op maat, richting zuivere relaties & groei!

In familiebedrijven kan je als bedrijfspartners niet naast ‘de relaties’ en de familiegeschiedenis. Je bent niet alleen leider, maar ook man, vrouw, broer, zus, kind, ouder of vriend van… Voelt dit steeds meer aan als verwarrend of onduidelijk? Dan starten we best zo vroeg mogelijk.

Eerst stemmen we diepgaand af op al jouw noden, nadien op die van je familie en/of bedrijfspartners. Ga je alleen verder met ons? Als koppel? Als familie? We werken een persoonlijke begeleiding uit op maat voor eenieder apart binnen het familiebedrijf.

Die formule kan bestaan uit individuele trajecten en/of groepstrajecten. De professionele en persoonlijke groei van elke bedrijfspartner vormt steeds een belangrijk vertrekpunt, dus jullie begeleiding kan ook perfect los staan van elkaar.

Onze focus ligt op de emotionele en relationele aspecten, uiteraard steeds met de bedrijfscontext op de achtergrond. Samen maken we die kostbare relaties weer zuiver, gebaseerd op open communicatie, vertrouwen, verbondenheid en eerlijkheid. Dat zijn essentiële voorwaarden om te kunnen groeien als individu, koppel, familie en bedrijf.

Een diepgaande, professionele begeleiding op maat. Ook voor jouw familiebedrijf?

Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

De kwaliteit van onze relaties bepaalt de kwaliteit van ons leven. Dat is voor onze werkrelaties niet anders. Je familiebedrijf versterken doe je dus van daaruit.

Begeleiding familiebedrijven & bedrijfspartners | The Next Level
Wat levert het jou op?

Bij The Next Level doorbreken we regelmatig plafonds. Bij familiebedrijven zijn dat eerder muren:

Zelfs los van conflicten of uitdagingen, biedt onze begeleiding voor familiebedrijven en bedrijfspartners interessante inzichten, die de onderlinge relaties en overkoepelende samenhang alleen maar versterken.

Zo is élk familiebedrijf en élke bedrijfspartner gebaat bij een traject waarin zij onder professionele begeleiding werken aan hun relaties, met duurzame resultaten voor hun bedrijf.

In die zin is een opvolgingsproces na dit begeleidingstraject zeker aan te raden. Iets waar wij jou vanuit onze 2 x 25 jaar expertise optimaal in kunnen ondersteunen!

Wil je met jouw familiebedrijf ook naar The Next Level?

Philipe Segers

Dimitri Robbins

Dimitri Gaune

Genieten van de KMO-portefeuille?

Dat kan! Want The Next Level is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid. Ons registratienummer is DV.O202302.
Dankzij deze subsidiemaatregel kunnen Vlaamse ondernemers tot 30% korting genieten bij elke opleiding die wij aanbieden. Zelfs onze individuele trajecten komen hiervoor deels in aanmerking.
Zo ligt jouw Next Level binnen handbereik!

The Next Level Coaches
Wie zijn wij?

Eric en Lieve vullen elkaar perfect aan, zowel in het dagelijkse leven als professioneel. Zij vormen een krachtige combinatie van 2 x 25 jaar levenservaring en ondernemersexpertise. Eric heeft een rijke business- en managementachtergrond en Lieve is onderlegd in de menselijke psyche & relaties met diepgaande communicatie. Die gedeelde expertise is hun kracht. Samen ontwikkelden zij een uniek en doeltreffend recept om gedreven bedrijfsleiders en bedrijfspartners naar hún Next Level te laten doorgroeien. Benieuwd?

Zoek je meer specifieke begeleiding als bedrijfskoppel?

Tja, dan zit je dus perfect bij The Next Level!

Zelf zijn wij ook een bedrijfskoppel en weten als geen ander hoe het voelt. Samen je bedrijf en je relatie staande houden? Niet simpel. Wij zijn ooit in dezelfde kleine en grote valkuilen getrapt… 😉

Ondertussen weten we ze om te buigen tot krachtige hefbomen, dankzij onze opleidingen en jarenlange ervaring ‘in the field’.

Met onze gezamenlijke en professionele kennis helpen we graag andere bedrijfskoppels het summum van hun bijzondere verbintenis te bereiken.

Vrijblijvend kennismaken?