Coaching voor
ondernemers en familiebedrijven

Jij volgde eerder al leiderschapstrajecten en CEO coaching, ja… maar telkens ontbrak er iets. Nu wil je een coach die je écht helpt doorgroeien?
Exact wat wij doen! Wij geven jou de volle 100%.

Wat maakt de coaching aanpak voor ondernemers en familiebedrijven van The Next Level wél effectief?

Effectieve doelstelling

Een intensieve en persoonlijke aanpak mét resultaat

Jij bent al die tricks en theoretische tips beu? Ze deemsteren telkens weer weg in je uitdagingen, je oude gewoontes en je drukke agenda. Dat willen wij net voorkomen! Bij ons krijg je een intensieve en persoonlijke coaching aanpak waarbij resultaten automatisch volgen.

Of je nu een individueel traject of een groeitraject in groep volgt, doorgaans werken wij een jaar lang op diepgaand niveau samen met jou vanuit jouw fundamenten en waarden. Onze trajecten zijn niet voor iedereen, nee. Enkel voor wie écht door dat plafond wil breken.

Pijnpunten in je onderneming kennen dikwijls hun ontstaan in jouw persoon. Vaak ervaar je die ook in je privéleven. Dat wat de meeste ondernemerscoaches niet durven aan te raken, onderzoeken wij net wel. Wij kijken óók naar jouw relaties, zelfs de persoonlijke, omdat net daar jouw blijvende groei zit.

Dus ja, wij durven diep te gaan. Maar tijdens die intense zoektocht binnenin jezelf laten wij je nooit alleen. Vertrouw gerust op ons, op 2 x 25 jaar ervaring en expertise. Zo groei jij gegarandeerd door naar jouw Next Level.

Wil je werkelijk iets veranderen in je leven? Dan dien je op verschillende manieren in de spiegel te kijken. Net zolang tot je de shift maakt naar blijvende change. Naar jóuw Next Level!

Authentiek maatwerk, zonder script of cursussen

Onze coaching aanpak voor ondernemers en familiebedrijven berust op authentiek maatwerk. Wij bieden exact wat jij nodig hebt op dit moment, als bedrijfsleider én als mens. Heb je nog iets anders nodig, dan zeggen we dat eerlijk en verwijzen we je door naar een collega of partner.

Jij bent een unieke mix van knowhow en vaardigheden, normen en waarden, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Jij staat op jouw eigen succesvolle manier in het ondernemerschap en in de wereld. Onderhuids liggen misschien blokkades waar je je niet bewust van bent en ook die zijn helemaal eigen aan jou.

Juist daarom coachen wij jou zónder script of cursussen. Modellen kunnen wel als basis, maar niet als keurslijf. Wij zetten in op MOED en niet op MOETEN. Elk traject verloopt anders, omdat het mee wordt opgebouwd door unieke ondernemers. Ons doel is steeds hetzelfde: jouw Next Level bereiken. Telkens weer een intrigerende puzzel, waarbij alle stukjes gaandeweg en op het einde helemaal in elkaar vallen.

Die puzzel leg jij bovenal zelf, onder onze professionele coaching. Wij begeleiden je ook tijdens de implementatie en zijn er voor je als de nood het hoogst is. Dat zijn de ultieme leer- en nog meer doe-momenten, zodat jij daarna niet meer hoeft te zoeken naar de ‘hoe’. Want die kennis zit dan gewoon binnenin jou.

Stukje per stukje jezelf doorgronden en optillen. Benieuwd?

Wij overladen je niet met theorieën en kennis. Die zijn er natuurlijk wel, maar je krijgt die op zo’n manier aangereikt dat het een duurzaam deeltje wordt van jezelf. Dit gaat om leiderschapsgroei IN en VAN jou.

Veilig in verbinding met jezelf… én met ons

Tot slot zit het woordje ‘verbinding’ als een rode draad verweven door onze coaching aanpak voor ondernemers en familiebedrijven. Want de hele tijd blijf jij diep in verbinding met jezelf en je (bedrijfs)waarden… maar evenzeer met ons.

Om te groeien is een veilige omgeving nodig. Tijdens onze trajecten slagen wij erin die veilige haven te creëren waar mensen samen met ons echt diep durven te gaan. Soms komen er zaken naar boven die je normaal met niemand anders bespreekt. Wij vinden het een eer om die krachtige catharsis mee te mogen begeleiden.

Vertrouwen is een cruciaal gegeven in onze coaching aanpak, iets waar we ontzettend veel belang aan hechten. Zonder dat vertrouwen (en jouw durf om ervoor te gaan) wordt er zelfs geen traject opgestart.

En die verbinding met ons? Die mag je ook letterlijk nemen! Vanaf de start zetten wij alle communicatiekanalen wijd open. Videocallen, whatsapp’en, social media of gewoon bellen? Onze aandacht is 100% voor jou tijdens onze coaching sessies.

Wees gerust, het pad naar jouw Next Level bewandel je zeker niet alleen!

Genieten van de KMO-portefeuille?

Dat kan! Want The Next Level is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid. Ons registratienummer is DV.O202302.
Dankzij deze subsidiemaatregel kunnen Vlaamse ondernemers tot 30% korting genieten bij elke opleiding die wij aanbieden. Zelfs onze individuele trajecten komen hiervoor deels in aanmerking.
Zo ligt jouw Next Level binnen handbereik!

The Next Level Coaches
Wie zijn wij?

Eric en Lieve vullen elkaar perfect aan, zowel in het dagelijkse leven als professioneel. Zij vormen een krachtige combinatie van 2 x 25 jaar levenservaring en ondernemersexpertise. Eric heeft een rijke business- en managementachtergrond en Lieve is onderlegd in de menselijke psyche & relaties met diepgaande communicatie. Die gedeelde expertise is hun kracht. Samen ontwikkelden zij een uniek en doeltreffend recept om gedreven bedrijfsleiders en bedrijfspartners naar hún Next Level te laten doorgroeien. Benieuwd?

Zo helpen wij jou naar The Next Level!