The Next Level – Leiderschap van Binnenuit

Executive coaching: versterk je leiderschapskwaliteiten

Ambitieuze ondernemers, bedrijfsleiders en executives als jij werken vanuit een droom, een missie. Samen met je medewerkers ben jij die aan het realiseren in je onderneming. Maar soms voelt het net niet goed genoeg, ontbreekt er iets of ben je het simpelweg beu. Executive coaching of een leiderschapstraject kan de oplossing bieden.

mental coaching

Wat is executive coaching?

Executive coaching is een intensieve begeleiding van ondernemers en executives om hun leiderschapskwaliteiten naar het next level te tillen. Het versterken van die skills leidt dan weer tot groei, als mens én als leider. Je leert je kwaliteiten zó te benutten dat je volop in je leiderskracht komt te staan.

Het gaat goed … maar niet helemaal

Als executive of CEO word je geacht altijd sterk te zijn. Twijfels of zorgen worden gezien als een zwakte. Je kan met die twijfels of zorgen overigens niet echt terecht binnen je bedrijf. Ze zijn daarom niet onterecht. Loopt alles goed in je bedrijf, maar ben je toch onrustig? Twijfel je over je kwaliteiten als bedrijfsleider? Al je vragen kan je aftoetsen bij de coaches van The Next Level.

Is executive coaching iets voor mij?

Oefen jij een topfunctie uit binnen je onderneming maar wringt het soms? Heb je zorgen over de invloed van je beslissingen? Twijfel je over de toekomst van je bedrijf? Ben je niet zeker van je leiderschapskwaliteiten? Mis je vrijheid en een betere balans tussen werk en privé? Dan is executive coaching wat jij nodig hebt!

Wie ben jij?

Wie jij bent, als persoon en als bedrijfsleider, hoe je relaties onderhoudt en hoe je communiceert met je team: alles heeft een invloed op je onderneming. Heb je niet het gevoel dat je aan het doorgroeien bent? Staat er een rem op hoe je met je medewerkers omgaat? Een coachingstraject brengt een heuse transformatie teweeg die jou geeft wat je écht nodig hebt om te groeien.

Wat is het doel van executive coaching?
Het doel van executive coaching of een leiderschapstraject is het verhogen van jouw efficiëntie als leidinggevende, executive of CEO. Ook het terugvinden van balans en daadkrachtig leiderschap is belangrijk in de sessies. Het draait erom dat je openstaat voor het optimaliseren van jouw leiderschap zodat je weer met evenveel goesting als vroeger je onderneming kan besturen en je teams kan leiden.

Hoe gaat executive coaching in zijn werk?

Tijdens een executive coachingstraject werk jij als bedrijfsleider samen met een The Next Level-coach om een maximale impact te verwezenlijken, zowel op persoonlijk als op professioneel en organisatorisch vlak. De executive coach van The Next Level fungeert als vertrouwenspersoon op emotioneel vlak.

Welke thema’s worden er behandeld tijdens het traject?

Belangrijke thema’s om je efficiëntie te verhogen en je kwaliteiten te versterken zijn het zoeken naar jouw ideale leiderschapsstijl, het bewaken van je grenzen (werk/privé), time management, met vertrouwen spreken, public speaking en het afstemmen van je professionele visie op je persoonlijke visie en vice versa.

Wat is het effect van executive coaching?

Dankzij een leiderschapstraject zullen jouw kwaliteiten als executive maximaal tot hun recht komen. Je zal gerichter strategische beslissingen kunnen nemen en de efficiëntie van je onderneming kunnen boosten. En dit zal ook een positieve weerslag hebben op je medewerkers. Uitdagingen en opportuniteiten worden met een frisse blik bekeken.

Concrete resultaten

What’s in it for you? Een verandering in je leiderschapskwaliteiten, meer zelfbewustzijn, meer enthousiasme, meer zelfvertrouwen, meer rust, meer assertiviteit, meer evenwicht in zowel je privéleven als je professionele leven en meer leiderschap vanuit jezelf en in harmonie met je omgeving. Je zal de best mogelijke versie van jezelf zijn en dat ook uitstralen naar anderen.

Waarom executive coaching bij The Next Level?

Het executive coachingstraject van The Next Level is een totaalpakket. Onze coaches staan niet enkel te popelen om jou te coachen, maar ook je teams binnen jouw bedrijf. Zijn jullie klaar voor een ongeziene transformatie? Neem dan contact op of maak een vrijblijvende afspraak voor een executive coachingstraject.