Webinar 6 juli: Leiderschapstips voor een beter rendement

Het thema leiderschap is iets wat elke bedrijfsleider of manager bezighoudt. Het is een combinatie van vaardigheid, talent, intuïtie en gevoel. Leiderschap ontwikkelen is een proces. De leidinggevenden die bereid zijn te investeren in zo’n proces kunnen rekenen op een hoog rendement. Want met de juiste leiderschapskwaliteiten neemt de effectiviteit van je team enorm toe. Wil jij je leiderschap verder ontwikkelen of verbeteren?
Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Meld je dan aan voor ons gratis webinar op donderdag 29 juni om 20:00 uur of donderdag 6 juli om 20.00 uur!


Gratis webinar met Leiderschapstips

Tijdens dit webinar zal ik je waardevolle dingen leren en 6 belangrijke tips geven rondom leiderschap. In het webinar vertel ik je waarom

  • Het belangrijk is om te werken met duidelijk doelen en verwachtingen.
  • Effectiever leidinggeven lijkt op het werk van een goede tuinier.
  • Discipline belangrijker is dan wilskracht.
  • Succesverhalen om makkelijker leiding te geven.
  • Betrokkenheid van medewerkers kan vergroten door verantwoordelijkheid te geven.
  • Gerichte focus en aandacht zo veel sterker zijn.
  • Reflecteren en feedback essentieel zijn om mensen te laten groeien.

Goed leiderschap is onmisbaar voor de toekomst van een onderneming. Met de begeleiding die wij je bieden, open je de deur naar het verborgen potentieel in jezelf en je team. Groei door naar je volgende niveau als leider en neem je hele onderneming mee naar The Next Level.
Meld je kosteloos en direct aan.


Beter leiding geven

Beter leiden leidt tot waardering. In plaats van problemen oplossen verlegt de leider de focus naar het ontwikkelen van leiderschap en zijn medewerkers; die lossen vervolgens de problemen op.

Wij leren leiders en managers wat leiderschap is en geven hierbij tips om meer rendement te halen vanuit kracht en een goed contact. Beter gevoel bij jou, blijere medewerkers, meer omzet en een hoger rendement zijn zowel het doel als het gevolg. Alle voorafgaande processen gaan in een opwaartse spiraal. Leiderschap is de hefboom.


Schrijf je direct in!

Klinkt interessant, nietwaar? Wil jij als leider of manager gaan groeien? Schrijf je dan in voor dit webinar en krijg in minder dan een uur tijd 6 waardevolle lessen en tips rondom leiderschap!

Gratis webinar

In deze chaotische tijden waar standvastigheid en stabiliteit definitief tot het verleden lijken te behoren, zijn het vooral de emoties onrust en onzekerheid die de boventoon voeren. Wij willen hier graag een helpende hand lenen aan alle ondernemers die opnieuw willen leiding geven met vertrouwen
Sta jij ook open voor tips en raadgevingen om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen? Wil jij terug evolueren naar een effectief leiderschap waar je team zich als één man achter schaart? Schrijf je dan in voor onze gratis webinar en laat je opnieuw inspireren.