Welk kompas gebruik jij?

Al jaren heb ik op mijn bureau een kompas staan. Ik kreeg het als relatiegeschenk. Ik ben er ondertussen aan gehecht, omdat het voor mij een ankerpuntje is dat me steeds herinnert aan mijn persoonlijke missie als man, vader, ondernemer, leider, …
Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Met dit instrument als metafoor heb ik een systeem ontwikkeld dat jou helpt om nooit meer “het Noorden te verliezen”. Het is een levenskompas, een basisinstrument, geworden in de begeleiding van vele ondernemers en managers. Het principe is eenvoudig. Als jij weet, waar je naartoe wil en de coördinaten zijn vastgelegd, zal dit kompas je steeds helpen om je terug in de goede richting te zetten.

Niet zozeer de snelheid, waarmee je alles doet, maar vooral de gedrevenheid, de richting, het tempo en de vastberadenheid zullen bepalen hoe jij je doelen bereikt. Eens je doel bepaald, vraagt het uiteraard enige moed om op weg te gaan. Of je nu leiding geeft aan 1.000 man of enkel aan jezelf, maakt in wezen niet zoveel verschil. Elke dag opnieuw maak jij bewust of onbewust keuzes. Die keuzes bepalen uiteindelijk de resultaten die jij in je leven en je bedrijf zult bereiken.

Het Leiderschapskompas helpt je om je innerlijk kompas af te stellen, waardoor je acties beter worden afgestemd op wat belangrijk is.

Extra tip om effectiever te werken!
Schrijf voor jezelf vanavond de 6 belangrijkste dingen op die je morgen wil afgewerkt hebben.

Begin morgen onmiddellijk met het belangrijkste punt. Begin daarna pas aan het volgende punt van je lijst.
Hou dit een tijdje vol en je zal snel het verschil merken.

Dit is een onderdeel van een levens- en werkhouding, die gegarandeerd vruchten oplevert.

Maak bewust keuzes vandaag. Leer voelen waar jij naartoe wilt en leef een rijker leven!

Wil je ook met het kompas werken? Dan kan je het hier GRATIS aanvragen en downloaden!

Schrijf je hier in voor het webinar van 28 december 19:00 uur over dit Leiderschapskompas

Gratis webinar

In deze chaotische tijden waar standvastigheid en stabiliteit definitief tot het verleden lijken te behoren, zijn het vooral de emoties onrust en onzekerheid die de boventoon voeren. Wij willen hier graag een helpende hand lenen aan alle ondernemers die opnieuw willen leiding geven met vertrouwen
Sta jij ook open voor tips en raadgevingen om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen? Wil jij terug evolueren naar een effectief leiderschap waar je team zich als één man achter schaart? Schrijf je dan in voor onze gratis webinar en laat je opnieuw inspireren.