Het leven is in één ding heel erg goed: verrassen!

“Het leven is in één ding heel erg goed; je elke keer weer verrassen. – Uit dagelijkse gedachte”

Vorige week ging onze training Leiderschap van Binnenuit door. De deelnemers hadden uitgekeken naar deze dag en de motivatie in de groep was hoog om er weer in te vliegen en bij te leren over zichzelf op de weg naar hun volgend niveau in leiderschap.
Dit zijn The Next Level coaches: Eric & Lieve

Eric en Lieve

Tijdens de pauze gingen de telefoons weer aan en Philippe kreeg de melding dat zijn bedrijf (letterlijk) in brand stond. Hij had contact met zijn team en alle dringende maatregelen waren getroffen. De medewerkers waren in veiligheid. De brandweer was ter plaatse. Reden genoeg voor Philippe om voorlopig voldoende gerust te zijn om de opleidingsdag verder af te werken…

We lasten een kort bezinningsmoment in, waarna Philippe aangaf dat hij wenste te vertrekken om zijn plek als bedrijfsleider in te nemen en zo snel mogelijk naar de plek waar het brandde te rijden.

Dat is wat een bedrijfsleider doet …
Je plant, je organiseert, … je stelt prioriteiten, maar het leven van een ondernemer is nooit zonder verrassingen. Dit is wel een heel extreem voorbeeld, maar de moraal blijft dezelfde.

Flexibiliteit is een essentieel onderdeel van leiderschap, gecombineerd met doorzettingsvermogen om te doen wat er moet gedaan worden op het moment dat uitdagingen toenemen.

Maar weet; elke uitdaging heeft als doel heeft om jou sterker te maken.
Welke uitdaging heb jij nu aan te gaan?

Maak nu je plannen voor 2017 en hou er rekening mee dat het leven vol verrassingen zit, maar als je duidelijk weet waar je naartoe wil, haalt niks jou uit koers, zelfs een brand niet.

Respect, Philippe, en sterkte bij de wederopbouw.

En de opleiding … ? Die nemen we individueel met Philippe op, als hij daar klaar voor is.
Dat is ons commitment in de begeleiding naar meer diepgang, krachtiger leiderschap en een rijker leven voor onze cliënten.

Als jij een duidelijke visie hebt als leider, staat zelfs een brand niet in de weg, om je bedrijf naar succes te leiden.

Het leven bestaat niet alleen uit negatieve verrassingen. Ook positieve verrassingen horen bij het leven.

Wil je geen artikel missen? Schrijf je dan hier in!

Gratis webinar

In deze chaotische tijden waar standvastigheid en stabiliteit definitief tot het verleden lijken te behoren, zijn het vooral de emoties onrust en onzekerheid die de boventoon voeren. Wij willen hier graag een helpende hand lenen aan alle ondernemers die opnieuw willen leiding geven met vertrouwen
Sta jij ook open voor tips en raadgevingen om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen? Wil jij terug evolueren naar een effectief leiderschap waar je team zich als één man achter schaart? Schrijf je dan in voor onze gratis webinar en laat je opnieuw inspireren.