The Next Level – Leiderschap van Binnenuit

Leadership trainings: toegevoegde waarde voor jouw bedrijf en jouw leiderschapskwaliteiten

Leadership trainings kunnen een heuse meerwaarde zijn voor jou als bedrijfsleider.
Zit je vast met iets of wringt het schoentje ergens? Dan kunnen onze professionele coaches jou zeker helpen. Persoonlijke coachingstrajecten, authentiek leiderschapstrajecten of coachings voor familiebedrijven? The Next Level has got you covered!

Begeleiding familiebedrijven en bedrijfspartners

Binnen familiebedrijven en bij bedrijfspartners kan er soms verwarring, wrevel, spanning of miscommunicatie zijn. Zulke conflicten blijven vaak onuitgesproken. Je familiebedrijf begint daarom soms meer op een kluwen te lijken. Herkenbaar? En wil je de zin en de liefde terugvinden waarmee je ooit in het familiebedrijf gestapt bent? Kies dan voor een coaching van The Next Level.

Zuivere relaties en groei

In dit coachingstraject ontdek je waardevolle groeikansen in je bedrijf en relaties. Zo kan je leren hoe je een andere wind kan laten waaien in je familiebedrijf en de neuzen terug in dezelfde richting kan laten wijzen. Interesse in een diepgaande, professionele coaching op maat van jouw familiebedrijf? Boek snel je kennismakingsgesprek.

Leiderschaptrajecten

Authentiek leiderschapstraject

Ben jij een authentieke leider? Stel je je leiderschapskwaliteiten in vraag? Kamp je met een zekere onrust? Is het evenwicht tussen je werk en je privéleven zoek? Wil je meer vrijheid? Wil je doorgroeien maar loop je vast? Indien je worstelt met dergelijke vragen, dan is een authentiek leiderschapstraject iets voor jou. Lees hieronder meer over deze leadership training.

Leiderschap van Binnenuit

Durf je jezelf regelmatig in vraag te stellen? Dat is goed! Dat betekent dat je dé spirit hebt om te willen groeien. Ons traject ‘Leiderschap van Binnenuit’ gaat dieper in op wie jij bent, als mens en als leidinggevende. Want dat heeft een grote invloed op het bedrijf. Onze coaches begeleiden je vanuit verschillende expertisevelden en zetten jou in actiemodus om jou te coachen in jouw transformatie van binnenuit.

The Next Level: groepssessie Authentiek Leiderschap
Persoonlijke coaching 1-op-1 traject | The Next Level

Persoonlijke coaching

Wil je groeien als ondernemer? Maar wringt het schoentje ergens? De coaches van The Next Level nemen je mee in een persoons- én resultaatgerichte leadership training op maat die 100% werkt voor jou! We pakken samen de wortels van het probleem aan en zorgen ervoor dat je vooruitgang boekt. Het traject bestaat uit een mix van online en offline begeleiding. Durf jij ervoor te gaan?

Individueel 1-op-1-traject

Jezelf openstellen en eerlijk zijn zorgt ervoor dat je sneller doorgroeit naar jouw next level. De persoonlijke coaching van The Next Level bestaat uit 12 sessies van 1,5 uur. Wil je graag je team mee betrekken? Ook dat kan. De objectieve benadering van onze coaches brengt vaak een nog snellere doorbraak teweeg.

Leiderschapsstijlen

Jouw leiderschapsstijl heeft een aanzienlijke impact op je medewerkers. Inzicht verwerven in jouw stijl, maakt je bewuster van specifieke valstrikken. Van zodra je deze gaat herkennen, kan je als leider vrijer communiceren. En zo kan jij zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak groeien.

Welk type leider ben jij?

Het gratis webinar ‘Leiderschapsstijlen’ legt de impact van jouw leiderschapsstijl op je team bloot. Je leert beter te delegeren, gerichter te werken en meer los te laten. Zo haal je het beste in je team en jezelf naar boven.

Veerkrachtig persoonlijk leiderschap

Heb je in deze onzekere tijden het gevoel dat je faalt? Voel je je machteloos? Vind je het lastig om knopen door te hakken en beslissingen te nemen? Bang dat je het niet meer aankan? Of voor hoelang nog? Dan ben je op het punt gekomen om te werken aan je veerkracht als leider.

Je eigen mentale veerkracht als hefboom

Wil je meer zelfzekerheid, meer rust en meer energie in je leiderschap maar voel je minder voor een coachingstraject? Dan is onze gratis online training ‘Veerkrachtig persoonlijk leiderschap’ wellicht iets voor jou! We werken samen aan jouw veerkracht en brengen je opnieuw in balans. Daarbij laten we je niet enkel terugveren naar de oorspronkelijke positie, maar laten we je ook doorgroeien.

Aan de slag met onze leadership trainings

Heb je interesse in één van onze leadership trainings? Kies dan uit ons authentiek leiderschapstraject, onze persoonlijke coaching of coaching voor familiebedrijven. Of ben je meer te vinden voor een gratis online webinar over veerkrachtig persoonlijk leiderschap of leiderschapsstijlen? Schrijf je dan snel in. Of neem contact op met één van onze coaches.